Eva Velzen

Eva Velzen is in 2005 afgestudeerd als orthopedagoog-generalist en heeft sinds die tijd in de jeugdhulpverlening en de Jeugd GGZ gewerkt als regiebehandelaar en therapeut. Sinds 2019 is zij naast orthopedagoog generalist en cognitief gedragstherapeut VGCt ook werkzaam als gecertificeerd trainingsacteur en trainer.

Door haar jarenlange ervaring als regiebehandelaar in de GGZ Jeugd is zij in staat als trainer en trainingsacteur deelnemers te ondersteunen in hun scholingstraject. Als trainingsacteur is zij inzetbaar voor allerlei soorten trainingen: deelnemers aan een training kunnen haar gedrag en emoties instrueren. Als een mengpaneel kunnen zij haar“ harder” of “zachter” zetten. Trainees kunnen hierdoor vrij en ontspannen oefenen met nieuw geleerde vaardigheden of gedrag en kunnen benoemen waar zij feedback op willen ontvangen. Deze feedback kan zij zowel als  “in de rol” als “uit de rol” geven, evenals vanuit de positie als trainer. Eva haar feedback is ten alle tijden concreet,  constructief en opbouwend. Ze werkt graag met de nodige lichtheid en humor in een training. Indien gewenst kan zij flexibel energie-verhogende oefeningen aanbieden. Als trainer en als trainingsacteur vindt zij het van essentieel belang dat haar werkzaamheden ten dienste staan van de deelnemer. Samen ontdekken van kennis en kunde; vaardigheden koppelen aan aangeboden theorie en met nieuwe inzichten en energie uit een trainingsdag komen!

 

Naast haar werk als therapeut, trainer en trainingsacteur heeft zij een grote passie voor theater en zang. Ze speelt theater, volgt zanglessen en zingt in een band. 

Bel ons